ONLINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Τοποθεσία
Καιρός
ASSEMBLY HOTEL
17ο χλμ ΕΟ Θες/νίκης-Εδέσσης
57003 ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
info@assemblyhotel.gr
MH.T.E 09.33.K.01.2A.04222.0.0

ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο Ζωολογικός Κήπος του Δήμου Θεσσαλονίκης φιλοξενεί την άγρια πανίδα της πατρίδας μας. Λειτουργεί στην τοποθεσία Κέδρινος Λόφος στην περιοχή Χίλια Δένδρα – Περιαστικό Δάσος Θεσσαλονίκης, από το Σεπτέμβριο του 1987 σε μία αρχική έκταση 33 στρεμμάτων άγριας αδιαμόρφωτης γης, που παραχωρήθηκε από το Δασαρχείο Θεσσαλονίκης. Το 1994 παραχωρήθηκαν άλλα 25 στρέμματα με αποτέλεσμα ο Ζωολογικός Κήπος σήμερα να λειτορυγεί σε μία έκταση 58 στρεμμάτων.

Ο επισκέπτης στο χώρο αυτό μπορεί να γνωρίσει στο φυσικό τους περιβάλλον την πανίδα και χλωρίδα της χώρας μας, σύμφωνα με την ιδρυτική πράξη του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου αναφέρεται ρητά ότι Ο  Ζωολογικός Κήπος του Δήμου Θεσσαλονίκης φιλοξενεί την άγρια πανίδα της πατρίδας μας. Με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος όλες οι παρεμβάσεις που έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται σκοπό έχουν να μην αλλοιωθεί ο δασικός χαρακτήρας του περιβάλλοντος χώρου. Σε όλα τα κτίσματα κυριαρχεί το ξύλο και η πέτρα και οι χώροι διαβίωσης των ζώων σχεδιάστηκαν με βάση του βιότοους του καθενός.
Από το φθινόπωρο του 1994 λειτουργεί το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.
Από το φθινόπωρο του 2000 λειτουργεί το Σπίτι των Ερπετών.

Ο Ζωολογικός Κήπος φιλοξενεί σε οργανωμένους χώρους που πληρούν προϋποθέσεις φυσικού περιβάλλοντος διάφορα θηλαστικά και πτηνά της Ελληνικής πανίδας. Στο Ζωολογικό Κήπο, υπάρχουν 7 ενότητες εμβίων όντων που περιλαμβάνουν: τα υδρόβια πτηνά, τα σαρκοφάγα θηλαστικά, τα μηρυκαστικά, τα αρπακτικά πτηνά, τα εκτρεφόμενα πτηνά, τα φυτοφάγα μονογαστρικά, τα ωδικά πτηνά. Στις ενότητες αυτές περιλαμβάνονται 22 είδη πτηνών και 16 είδη θηλαστικών.Πιο συγκεκριμένα από τα θηλαστικά ο επισκέπτης μπορεί να δει: Αρκούδες, Λύκους, Αλεπούδες, Αγριόχοιρους, Κρητικούς Αίγαγρους, Ζαρκάδια, Ελάφια, Πλατύκερα Ελάφια, Οικόσιτα Πρόβατα, Οικόσιτες Αίγες, Όνο, Αγριόγατα, Μυοκάστορες, Κουνέλια. Θηλαστικά του Ζωολογικού Κήπου.Από πτηνά μπορεί να δει: Ροδοπελεκάνο, Αργυροπελεκάνο, Λευκοπαργούς, Βουβόκυκνους, Χήνες, Πρασινοκεφαλόπαπιες, Παγώνια, Φραγκόκοτες, διάφορα είδη Φασιανών, Παπαγάλους, Μπούφους, Ποντικοβαρβακίνες, Αετοβαρβακίνες, Ξεφτέρι, Φιδαετό, Χρυσαετούς, Όρνιο και Κίσσα. Πτηνά του Ζωολογικού Κήπου.
Ώρες Λειτουργίας Ζωολογικού Κήπου:Από 09:00 π.μ. έως τη Δύση του Ηλίου
Πληροφορίες: Τηλ. 2310 219980, Fax 968299
Σε όλους τους χώρους η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΛΕΥΚΟΧΩΡΙ

Περίπου 50 χιλιόμετρα από Θεσσαλονίκη(Από το Ξενοδοχείο ASSEMBLY 48 χλμ), βρίσκεται το χωριό Λευκοχώρι. Το χωριό έχει εξελιχθεί πάρα πολύ και έχουν δημιουργηθεί εκεί πολλές μονάδες αγροτουρισμού όπου πολλοί μπορούν βρουν κάτι που να τους γεμίζει και να περάσουν μια ευχάριστη μέρα... Υπάρχουν πολλές φάρμες που λειτουργούν ως πολυχώροι αναψυχής, στις οποίες μπορούν τα παιδιά να γνωρίσουν  διάφορα ζώα, να κάνουν ιππασία ,να παίξουν μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλεϊ, πινγκ-πονγκ, καθώς επίσης έχουν και τη δυνατότητα για σκοποβολή,τοξοβολία και κανό σε λιμνούλα.

Η ΦΑΡΜΑ

Στον περιφερειακό Εξοχής 6 χλμ. από το ξενοδοχείο Φιλίππειο και 800μ από το νοσοκομείο Παπανικολάου(Από το Ξενοδοχείο ASSEMBLY 25 χλμ).

H ΦΑΡΜΑ είναι μια αγροτουριστική μονάδα που φτιάχτηκε από ανθρώπους με πολλή μεράκι και αγάπη για τα ζώα και τη φύση. 
Αποτελεί μία διέξοδο στη φύση, δίνοντας την δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίσουν μερικά από τα οικόσιτα ζώα της χώρας μας, αλλά και για όσους θέλουν να διδαχθούν διάφορες τέχνες και παραδόσεις των προγόνων μας. Είναι μια όμορφη διέξοδος από την πόλη και αποτελεί ένα πολύ όμορφο προορισμό ενώ συγχρόνως είναι και πολύ κοντά.Η ΦΑΡΜΑ ανανεώνεται συνεχώς και γι αυτό πάντα θα υπάρχει κάτι καινούριο να δούν οι επισκέπτες. Θα γνωρίσουν τα οικόσιτα πτηνά της Ελλάδας, επίσης τη στρουθοκάμηλο, τα ελάφια, τα κουνελάκια,κατσικάκια, προβατάκια και άλλα ζωάκια.Τα πιό πολλά ζώα μας είναι σε ζέυγη που αναπαράγονται. Είναι εμβολιασμένα, καθαρά και έτοιμα να τα χαϊδέψετε ή να τα ταίσετε και ίσως να τα αρμέξετε.Στόχος μας είναι η προσέγγιση των ζώων και όχι απλώς η οπτική επαφή. Οι ξεναγήσεις τις Κυριακές γίνονται στις 12.15 και στις 14.30. Τιμές εισιτηρίων4.50€ το άτομο με δωρεάν καφέ και ξενάγηση4€ τα παιδιά άνω των 4 ετών. Εκπαιδευτική ξενάγηση και δωρεάν βόλτα με το γαιδουράκι Παιδιά κάτω των 4 ετών 1€Βόλτα στη ΦΑΡΜΑ χωρίς ξενάγηση ή καφέ 2€ το άτομοΣτις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 21%
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 2310359285 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.farmlife.gr/index2.html


ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΚΥΔΩΝΙΕΣ

Στο χωριό Κυδωνιές, 45 χλμ από τη Θεσσαλονίκη, σε μια έκταση 300 στρεμμάτων βρίσκετε το αγρόκτημα Κυδωνιές. Μια πληθώρα δραστηριοτήτων έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε όπως αναρρίχηση, mountain bike, ιππασία, τοξοβολία ακόμα και ο paintball. Επίσης μπορείτε απλά να χαλαρώσετε και να περπατήστε στην καταπληκτική φύση του αγροκτήματος και να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας δίπλα στο τζάκι.
Τηλέφωνο: 6974800088, 2310951800
Ηλεκτρονικο Ταχυδρομείο: info@kidonies.eu
Ιστοσελίδα: http://www.kidonies.eu/

ΦΑΡΜΑ ΜΠΑΪΡΗ

Στο δυτικό τμήμα του Νομού Κιλκίς, στην Αξιούπολη, δημιουργήθηκε ένα αγρόκτημα, περιτριγυρισμένο από την μεσογειακή βλάστηση, με θέα τον Αξιό ποταμό. Μια σειρά αγροτικών εργασιών που γίνονταν εδώ και αιώνες στη ελληνική ύπαιθρο, ξαναγέννιονται και έχετε τη δυνατότητα να τις παρακολουθήσετε στο επισκέψιμο αγρόκτημα του κ. Γιαννίτση.
Η πρόσβαση στο κτήμα είναι εύκολη. Ο χώρος είναι ασφαλής για τα παιδιά, περιφραγμένος και καθαρός. Υπάρχουν εγκαταστάσεις για να φιλοξενήσουν μαθητές κατά την επίσκεψη τους στο κτήμα. Τα ζώα είναι σε άριστη κατάσταση και παρακολουθούνται από κτηνίατρο.Μεταξύ των προγραμμάτων του περιλαμβάνονται: Ο κύκλος του ψωμιού, Ζώα και εργασίες, Μέλισσα και μέλι, Γνωρίζοντας το δάσος 
ΩΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ:09:00 - 14:00
Χειμερινό ωράριο 09:00 - 14:00 & 17:00 - 19:30
Καλοκαιρινό ωράριο 
Τηλέφωνο: 2343031363, 6974456252 
Ηλεκτρονικο Ταχυδρομείο: bairi_info@mail.gr
Ιστοσελίδα: members.lycos.co.uk/bairiinfo

ΚΤΗΜΑ ΗΡΑΚΛΗ

13ο χλμ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, TK 60100Σ

Το ΚΤΗΜΑ ΗΡΑΚΛΗ, την πιο οργανωμένη μονάδα αγροτουρισμού στο νομό Πιερίας, οι επιλογές είναι αμέτρητες. Διαθέτει άλογα για να πάτε από ιππική βόλτα μέσα στο κτήμα έως και οργανωμένα 3ήμερα σε καταφύγια ή κατασκήνωση (διατίθενται σκηνές), όπου παρέχεται και φαγητό (κυρίως προϊόντα ιδίας παραγωγής). Το κτήμα έχει αγριογούρουνα, κατσίκια, κότες, φασιανούς, παγώνια, αγελάδες κ.α. Μπορείτε να συμμετάσχετε στις αγροτικές ασχολίες, να παρακολουθήσετε όργωμα, άρμεγμα, να ζυμώσετε ψωμί, να παρασκευάσετε πίτες κ.α. Διαθέτει χώρο εστίασης 670μ2, εγκαταστάσεις για ποδόσφαιρο-βόλεϊ-μπάσκετ, παιδική χαρά, ποδηλασία βουνού, ακόμα και καλάμια για ψάρεμα στο ποτάμι. Προσφέρονται παραδοσιακά φαγητά με ντόπια υλικά και σπιτικά γλυκά. Κάθε Σαββατόβραδο υπάρχει ρεμπέτικη ορχήστρα. Η οικογένεια του ιδιοκτήτη ζει μέσα στο κτήμα
Τηλέφωνο: 6979101787, Φαξ: 2351081001,
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: info@ktima-irakli.gr
Ιστοσελίδα: http://www.ktima-irakli.gr/

Ινδιάνικο Χωριό «Τζομάκουα»

Νομός Πιερίας, ανηφορίζουμε για το Ελατοχώρι και δυο χιλιόμετρα πιρν το χωριό συναντούμε το ινδιάνικο χωριό «Τζομάκουα» (Από το Ξενοδοχείο ASSEMBLY 50 χλμ).
Σ’ ένα χώρο έκτασης 2,5 στρεμμάτων μέσα στο καστανόδασος των Πιερίων έχουν τοποθετηθεί καλύβες και ξύλινα κιόσκια, που όλα φέρουν ινδιάνικα ονόματα. Εμπνευστής αυτής της προσπάθειας είναι ο Τζον, κατά κόσμον Γιάννης Τουλιαρής, με συνοδοιπόρο στην υλοποίηση του χωριού τον Μάκη Τσιγκαρόπουλο. Αγαπημένοι επισκέπτες του Τζόνυ και του Μάκη είναι τα παιδιά, στα οποία θέλουν να τους μάθουν την ιστορία των Ινδιάνων καθώς και τη σημασία του να αγαπούν τη φύση.
Το ινδιάνικο χωριό «Τζομάκουα» αποτελεί μια μορφή εναλλακτικού τουρισμού. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ιππασία στη γύρω περιοχή, μέσα σε καστανόδασος, να δοκιμάσουν το στόχο τους στην τοξοβολία, να κάνουν αναρρίχηση, να περιηγηθούν εντός του χωριού. Το χωριό μεταξύ άλλων έχει και ζωάκια και επιθυμία του Τζόνυ είναι να το εμπλουτίσει με περισσότερα, οπότε εάν θέλει κανείς να του χαρίσει κανένα ζωάκι είναι ευπρόσδεκτο.Η ημέρα στο ινδιάνικο χωριό «Τζομάκουα» ολοκληρώνεται μ' ένα γεύμα στο εστιατόριο με ψητά της ώρας που ετοιμάζουν η σύζυγος του Τζόνυ, Λίτσα, ο υιός του Σωτήρης, και ο Βιτάλης.
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6979 948333 (Τζόνυ) και 6945 341802 (Μάκης).

Το πάρκο Αρπακτικών Ημερόβιων και Νυκτόβιων πτηνών της Βόρειας Ελλάδας

Βρίσκεται στην Αγορά Δράμας (Από το Ξενοδοχείο ASSEMBLY 190 χλμ) σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον , με υποστήριξη και σεβασμό στους χώρους που βρήκαμε και με σωστή διαμόρφωση, ώστε να τους κάνου- με προσβάσιμους και κατάλληλους για θέαση και επίσκεψη στο ευρύτερο κοινό.Στο αποκορύφωμα της πρωτόγνωρης εμπειρίας , που σας εξασφαλίζουμε με την επίσκεψή σας, είναι η απόλαυση ελεύθερων θεαματικών επιδείξεων πτήσης των πουλιών , εκπαιδευμένων βέβαια από τον πολύπειρο εκπαιδευτή κ. Ελευθεριάδη Κων/νο . Θα σας μείνει αξέχαστο το γεγονός να βλέπετε γεράκια να ορμούν στο δόλωμα , να πετούν ψηλά και να κατεβαίνουν με ταχύτητα κατακόρυφα ή κάνοντας ελιγμούς.Ο χώρος είναι επίσης προσβάσιμος σε άτομα με ειδικές ανάγκες . Προσφέρεται για κοινωνικές εκδηλώσεις όπως γενέθλια , παρέχοντας στους καλεσμένους ταυτόχρονα και θέαμα και απασχόληση και παιχνίδι . Ιδανικός χώρος για εκπαιδευτικές εκδρομές σχολείων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης από νωρίς την άνοιξη ως το τέλος του φθινοπώρου . Σύντομα θα έχουμε διαμορφώσει κατάλληλο χώρο γιατη φιλοξενία τραυματισμένων αρπακτικών πτηνών , με σκοπό την αποκατάσταση της υγείας τους και την ομαλή επανένταξή τους στο φυσικό τους περιβάλλον. Το στόχο μας αυτό ευελπιστούμε να τον υλοποιήσουμε έχοντας την αμέριστη συμπαράστασή σας , αφού πιστεύουμε ότι θα σας έχουμε ευαισθητοποιήσει γύρω από το μεγάλο θέμα : «Αρπακτικά Πτηνά»
http://www.arpaktika.gr

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ-ΝΟΗΣΙΣ

Το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας αποτελεί έναν πολιτιστικό και επιμορφωτικό φορέα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με έτος ίδρυσης το 2001. Προσφέρει στο κοινό το κατάλληλο περιβάλλον για τη γνωριμία και την κατανόηση θεμάτων επιστήμης και τεχνολογίας και παρεμβαίνει σε θέματα τεχνικού πολιτισμού. 
Το Ίδρυμα αποτελεί μετεξέλιξη του Τεχνικού Μουσείου Θεσσαλονίκης (έτος ίδρυσης 1978), καθώς το 1998 εκπονήθηκε σχέδιο ανάπτυξης των δραστηριοτήτων του με κύριο στόχο την δημιουργία ενός σύγχρονου "Κέντρου Διάδοσης Επιστημών και Μουσείου Τεχνολογίας", μοναδικού στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. 
Το νέο Κέντρο κατασκευάστηκε σε ένα προνομιακό οικόπεδο, με πανοραμική θέα τον Θερμαϊκό Κόλπο και την πόλη της Θεσσαλονίκης, έκτασης 48.000 τ.μ., που παραχωρήθηκε στο Τεχνικό Μουσείο από το Δήμο Θέρμης(Από το Ξενοδοχείο ASSEMBLY 31 χλμ). 
Το Κέντρο σχεδιάστηκε, με βάση τις διεθνείς εμπειρίες και τη συνεργασία επίλεκτων Ελλήνων και ξένων ειδικών, ως φορέας προβολής της Επιστημονικής και Τεχνολογικής παράδοσης, με κύριο στόχο την "Προσέγγιση και Κατανόηση της Επιστήμης και Τεχνολογίας από όλους" και χαρακτήρα εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό. 
http://www.tmth.edu.gr


MAGIC PARK

Επιπλέον, το Magic Park βρίσκεται σε μια ταχέως αναπτυσσόμενη περιοχή όπου ο επισκέπτης μπορεί να κάνει τα πάντα. Σε απόσταση αναπνοής θα βρει το Mediterranean Cosmos, το IKEA, το Hondos Center και πολλά ακόμη καταστήματα.
http://www.magicpark.gr
GO KART
Πίσω από το Magic Park Εμπορικό Πάρκο Florida Για εκρήξεις αδρεναλίνης και πολλά γκάζια σε ένα ασφαλές περιβάλλον. 'Ελα με την παρέα σου, τον φίλο σου, τη φίλη σου ή την οικογένειά σου(Από το Ξενοδοχείο ASSEMBLY 31 χλμ).
Village Cinemas (Mediterranean Cosmos )
To Village World του εμπορικού κέντρου Mediterranean CosmΘες/κης – Μουδανιών(Από το Ξενοδοχείο ASSEMBLY 30 χλμ) λειτουργεί από τις 18 Νοεμβρίου 2005 και αποτελεί το πιο πρωτοποριακό έργο ανάπτυξης για τα ελληνικά δεδομένα, με 11 αίθουσες (συμπεριλαμβανομένου και της θερινής), συνολικής χωρητικότητας 2.660 ατόμων και το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο εμπορικό κέντρο της Ελλάδας.
Στο Village World θα βρείτε 1 αίθουσα V-Max, 1 αίθουσα Comfort, 3 αίθουσεςDigital – Real D [αιθ. 4,5 & αιθ. 6 (V-Max)],  5 αίθουσες mainstream και 1 θερινή αίθουσα.
Αλλά δεν τελειώνουμε εκεί… Η Village Roadshow επεκτείνεται και προσφέρει πολυδιάστατη ψυχαγωγία δημιουργώντας νέες καινοτόμες κινηματογραφικές αίθουσες, Movie Store, εγκαταστάσεις Bowling υψηλών προδιαγραφών με 16 διαδρόμους, billiards & games, web café σε έναν ενιαίο και καλαίσθητο χώρο.
Όλες οι αίθουσες διαθέτουν υπερσύγχρονα συστήματα ήχου DDS - EX (Dolby Digital Surround - ΕΧ) για τέλεια απόδοση ήχου, DTS (Digital Theatre Sound) για άψογη ακουστική και ευκρίνεια. Οι αίθουσες είναι εξοπλισμένες με οθόνες μεγάλων διαστάσεων, ειδικά με την πρωτοποριακή  χωρητικότητας 804 άτομων με 300 τ.μ οθόνη. Στο Village Movie Store μπορείτε να βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία κινηματογραφικών δώρων!
Το Mediterranean Cosmos, στην περιοχή της Πυλαίας, νοτιοανατολικά της Θεσσαλονίκης, είναι το πρώτο και μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο του είδους του στη βόρεια Ελλάδα συνολικής επιφάνειας 250.000 τ.μ., προσφέροντας στους κατοίκους, ένα μοναδικό συνδυασμό ψυχαγωγικών, αγοραστικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων.
Με εύκολη πρόσβαση από το κέντρο της πόλης και τις γύρω περιοχές, απέχει μόλις πέντε λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο «Μακεδονία», από μεγάλες οδικές αρτηρίες. Υπάρχει οδική πρόσβαση από όλες τις κατευθύνσεις, ενώ παράλληλα θα αποτελεί τμήμα του δικτύου μέσων μαζικής ματαφοράς της Θεσσαλονίκης.
Το Κέντρο περιλαμβάνει ευρύτατο φάσμα εμπορικών λειτουργιών (214 καταστήματα, μεταξύ άλλων 37 εστιατόρια και καφέ), υπεραγορά σουπερμάρκετ, γνωστές αλυσίδες καταστημάτων, παιδότοπο, χώρους βρεφικής φροντίδας, γραφείο πληροφοριών, τράπεζες, φαρμακείο, καθαριστήριο, κομμωτήριο, φωτογραφείο, εκκλησία, ποικίλους χώρους εστίασης και χώρους αναψυχής για όλη την οικογένεια και υπηρεσίες για άτομα με ειδικές ανάγκες. Έχει σχεδιαστεί σε δυο κύρια επίπεδα, με εμπορικά καταστήματα συνολικής έκτασης περίπου 46.350 τ.μ., τα οποία εξυπηρετούνται με εσωτερικούς πεζόδρομους και περίπου 3.000 υπέργειες θέσεις στάθμευσης, κατανεμημένες ισόρροπα σε πέντε κύριες εισόδους.
Οι αίθουσες Digital 3D των Village 11 Cinemas (Mediter. Cosmos)
είναι: Αίθουσα 4, Αίθουσα 5 & Αίθουσα 6 (V-Max)
http://www.villagecinemas.gr/index.asp?a_id=101&parent_id=46
Waterland
Βρίσκεται στις παρυφές της Θεσσαλονίκης στο δρόμο προς Χαλκιδική(Από το Ξενοδοχείο ASSEMBLY 44 χλμ).
Η Waterland, είναι ένα από τα μεγαλύτερα υδάτινα πάρκα της Ευρώπης, 150 στρεμμάτων, που απέχει μόλις 15 λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Είναι το μοναδικό υδάτινο πάρκο στη Βόρεια Ελλάδα και το πρώτο που λειτούργησε στην Ελλάδα. Προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και έντονης διασκέδασης στο φιλικό και δροσερό περιβάλλον της.Διαθέτει εκπαιδευμένο προσωπικό με μεγάλη εμπειρία, προσφέρει μοναδική άνεση, άψογη εξυπηρέτηση, απόλυτη ασφάλεια και πολλές δραστηριότητες με ένα μόνο εισιτήριο.Ενώ το υδάτινο στοιχείο κυριαρχεί, beach volley, χώροι εστίασης για όλες τις προτιμήσεις, αναψυκτήρια για δροσιστικά διαλείμματα κι ένα εμπορικό κατάστημα με μεγάλη γκάμα προϊόντων πώλησης, συνθέτουν το παζλ της διασκέδασης στη Waterland.
www.waterland.gr

Το Magic Park αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο και το πλέον σύγχρονο ψυχαγωγικό πάρκο (amusement park) στην Ελλάδα καλύπτοντας έκταση 70 στρεμμάτων. Έχει σχεδιασθεί  βάσει διεθνών προδιαγραφών από εξειδικευμένους αρχιτέκτονες με στόχο να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους επισκέπτες του.Στο Magic Park υπάρχει πλειάδα παιχνιδιών για μικρούς και μεγάλους και για όλες τις προτιμήσεις. Τα παιχνίδια του Magic Park τηρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας και προέρχονται από τους γνωστότερους κατασκευαστές παιχνιδιών παγκοσμίως .Το Magic Park είναι ένα ψυχαγωγικό πάρκο που απευθύνεται σε όλους: παιδιά, έφηβους, ενήλικες, οικογένειες και groups… Χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο το επιλέγουν για τη διασκέδασή τους.Όλοι μπορούν να διασκεδάσουν ποιοτικά κι ασταμάτητα στον καταπληκτικής διαρρύθμισης και καταπράσινο χώρο του: ένας απέραντος βοτανικός κήπος εκτείνεται από τη μια άκρη του ψυχαγωγικού πάρκου στην άλλη με 20.000 πολύχρωμα λουλούδια, 1.000 δένδρα, 2.000 θάμνους, 500 αναρριχώμενα φυτά και 15 στρέμματα πράσινης πεδιάδας με γκαζόν.
Επιπλέον, το Magic Park βρίσκεται σε μια ταχέως αναπτυσσόμενη περιοχή όπου ο επισκέπτης μπορεί να κάνει τα πάντα. Σε απόσταση αναπνοής θα βρει το Mediterranean Cosmos, το IKEA, το Hondos Center και πολλά ακόμη καταστήματα.
http://www.magicpark.gr

GO KART

Πίσω από το Magic Park Εμπορικό Πάρκο Florida Για εκρήξεις αδρεναλίνης και πολλά γκάζια σε ένα ασφαλές περιβάλλον. 'Ελα με την παρέα σου, τον φίλο σου, τη φίλη σου ή την οικογένειά σου(Από το Ξενοδοχείο ASSEMBLY 31 χλμ).

Village Cinemas (Mediterranean Cosmos)

To Village World του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos Θες/κης – Μουδανιών(Από το Ξενοδοχείο ASSEMBLY 30 χλμ) λειτουργεί από τις 18 Νοεμβρίου 2005 και αποτελεί το πιο πρωτοποριακό έργο ανάπτυξης για τα ελληνικά δεδομένα, με 11 αίθουσες (συμπεριλαμβανομένου και της θερινής), συνολικής χωρητικότητας 2.660 ατόμων και το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο εμπορικό κέντρο της Ελλάδας.Στο Village World θα βρείτε 1 αίθουσα V-Max, 1 αίθουσα Comfort, 3 αίθουσεςDigital – Real D [αιθ. 4,5 & αιθ. 6 (V-Max)],  5 αίθουσες mainstream και 1 θερινή αίθουσα.Αλλά δεν τελειώνουμε εκεί… Η Village Roadshow επεκτείνεται και προσφέρει πολυδιάστατη ψυχαγωγία δημιουργώντας νέες καινοτόμες κινηματογραφικές αίθουσες, Movie Store, εγκαταστάσεις Bowling υψηλών προδιαγραφών με 16 διαδρόμους, billiards & games, web café σε έναν ενιαίο και καλαίσθητο χώρο.Όλες οι αίθουσες διαθέτουν υπερσύγχρονα συστήματα ήχου DDS - EX (Dolby Digital Surround - ΕΧ) για τέλεια απόδοση ήχου, DTS (Digital Theatre Sound) για άψογη ακουστική και ευκρίνεια. Οι αίθουσες είναι εξοπλισμένες με οθόνες μεγάλων διαστάσεων, ειδικά με την πρωτοποριακή  χωρητικότητας 804 άτομων με 300 τ.μ οθόνη. Στο Village Movie Store μπορείτε να βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία κινηματογραφικών δώρων!Το Mediterranean Cosmos, στην περιοχή της Πυλαίας, νοτιοανατολικά της Θεσσαλονίκης, είναι το πρώτο και μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο του είδους του στη βόρεια Ελλάδα συνολικής επιφάνειας 250.000 τ.μ., προσφέροντας στους κατοίκους, ένα μοναδικό συνδυασμό ψυχαγωγικών, αγοραστικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Με εύκολη πρόσβαση από το κέντρο της πόλης και τις γύρω περιοχές, απέχει μόλις πέντε λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο «Μακεδονία», από μεγάλες οδικές αρτηρίες. Υπάρχει οδική πρόσβαση από όλες τις κατευθύνσεις, ενώ παράλληλα θα αποτελεί τμήμα του δικτύου μέσων μαζικής ματαφοράς της Θεσσαλονίκης. Το Κέντρο περιλαμβάνει ευρύτατο φάσμα εμπορικών λειτουργιών (214 καταστήματα, μεταξύ άλλων 37 εστιατόρια και καφέ), υπεραγορά σουπερμάρκετ, γνωστές αλυσίδες καταστημάτων, παιδότοπο, χώρους βρεφικής φροντίδας, γραφείο πληροφοριών, τράπεζες, φαρμακείο, καθαριστήριο, κομμωτήριο, φωτογραφείο, εκκλησία, ποικίλους χώρους εστίασης και χώρους αναψυχής για όλη την οικογένεια και υπηρεσίες για άτομα με ειδικές ανάγκες. Έχει σχεδιαστεί σε δυο κύρια επίπεδα, με εμπορικά καταστήματα συνολικής έκτασης περίπου 46.350 τ.μ., τα οποία εξυπηρετούνται με εσωτερικούς πεζόδρομους και περίπου 3.000 υπέργειες θέσεις στάθμευσης, κατανεμημένες ισόρροπα σε πέντε κύριες εισόδους.Οι αίθουσες Digital 3D των Village 11 Cinemas (Mediter. Cosmos)είναι: Αίθουσα 4, Αίθουσα 5 & Αίθουσα 6 (V-Max)

Waterland

Βρίσκεται στις παρυφές της Θεσσαλονίκης στο δρόμο προς Χαλκιδική(Από το Ξενοδοχείο ASSEMBLY 44 χλμ). Η Waterland, είναι ένα από τα μεγαλύτερα υδάτινα πάρκα της Ευρώπης, 150 στρεμμάτων, που απέχει μόλις 15 λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Είναι το μοναδικό υδάτινο πάρκο στη Βόρεια Ελλάδα και το πρώτο που λειτούργησε στην Ελλάδα. Προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και έντονης διασκέδασης στο φιλικό και δροσερό περιβάλλον της.Διαθέτει εκπαιδευμένο προσωπικό με μεγάλη εμπειρία, προσφέρει μοναδική άνεση, άψογη εξυπηρέτηση, απόλυτη ασφάλεια και πολλές δραστηριότητες με ένα μόνο εισιτήριο.Ενώ το υδάτινο στοιχείο κυριαρχεί, beach volley, χώροι εστίασης για όλες τις προτιμήσεις, αναψυκτήρια για δροσιστικά διαλείμματα κι ένα εμπορικό κατάστημα με μεγάλη γκάμα προϊόντων πώλησης, συνθέτουν το παζλ της διασκέδασης στη Waterland.
www.waterland.gr

Δείτε τις Εγκαταστάσεις μας
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ